Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Mladost na bazenu uz Savu 'potopila' Crvenu zvezdu

Mladost Crvena zvezda
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/12
12.10.2018.
u 21:57

U subotu će igrati Jadran Split - POŠK i Jug CO - Šabac, dok će kolo 17. listopada zaključiti crnogorski predstavnici Jadran (HN) i Primorac.

U susretu 1. kola regionalne vaterpolske Jadranske lige zagrebačka Mladost je na bazenu uz Savu svladala Crvenu zvezdu sa 16-7 (4-2, 3-1, 4-3, 5-1).

Nova sezona Jadranske lige počela je u srijedu kada je Mornar BS u Makarskoj svladao Partizan sa 10-8 (3-1, 1-4, 2-1, 4-2).

U subotu će igrati Jadran Split - POŠK i Jug CO - Šabac, dok će kolo 17. listopada zaključiti crnogorski predstavnici Jadran (HN) i Primorac.

Mladost Crvena zvezda
1/12
Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan
22:59 12.10.2018.

Bravo dečki

SV
svitilnik
19:47 13.10.2018.

Nitko nema pravo uzimati moj novac koji dajem državi i područnoj upravi i davati klubovima koji igraju ovu nakaradnu i izmišljenu ligu kako bi se pojedinci bogatili. Ja ih neću financirati krvavo zarađenim novcem radeći od jutra do mraka i ne dam im da glume face bez i jedne zarađene kune. Neka se klubovi sami financiraju ako hoće igrati ovu ligu. Podržavam samo domaću hrvatsku ligu i europska natjecanja i za to sam spreman dati novac, pogotovo za mlađe kategorije igrača. Nemate pravo to činiti jer ja odlučujem gdje će ići moj novac. Ako netko hoće igrati tu ligu mora se strogo kontrolirati da novac poreznih obveznika ne ide u tu svrhu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije