Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE PARTIJE

Mladi dinamovac oduševio u reprezentaciji: U društvu je Ronalda i De Bruynea

FRA, UEFA Nations League, Frankreich vs Kroatien
EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
18.06.2022.
u 08:20

Šutalo je najbolje ocijenjeni stoper Lige nacija (7,62) i našao se u društvu europskih velikana.

Mladi hrvatski reprezentativac Josip Šutalo nije oduševio samo naše poklonike nogometa nego i europsku nogometnu struku i javnost. Naime, stranica WhoScored mladog je Dinamova stopera uvrstila u najbolju momčad lipanjskih utakmica Lige nacija. 

Šutalo je najbolje ocijenjeni stoper Lige nacija (7,62) i našao se u društvu europskih velikana. Šutalu bi partner, prema WhoScoredu, bio švicarski stoper Nico Elvedi. Na vratima je Austrijanac Pentz, bekovi su Portugalci Cancelo i Mendes, u srednjem redu je također Portugalac W. Carvalho, pa Španjolac Rodri i Belgijac Tielemans koji je s ocjenom 8,62 najbolje ocijenjeni igrač Lige nacija. U ofenzivnom dijelu su Portugalac Cristiano Ronaldo, Belgijac De Bruyne i Nizozemac Depay.

Šutalo je sjajno igrao u debitantskim utakmicama za Hrvatsku, u dvije pobjede od 1:0 u Danskoj i Francuskoj te se nametnuo izborniku Daliću, zajedno s Erlićem, i za susrete koji su pred Hrvatskom, ali i za SP. Šutalu je cijena skočila na 8 milijuna eura i četvrti je Dinamov igrač prema vrijednosti na Transfermarktu, iza Ivanušeca, Oršića i Livakovića.

>> Pogledajte doček Martina Erlića u Tinju

Komentara 4

ZA
Zakarija
12:15 18.06.2022.

Di su bili tići hihihi

Avatar Dars
Dars
09:25 18.06.2022.

Odlična dinamova škola! Ajmo više sa izgradnjom stadiona!!

CZ
crniorao.zx
08:59 18.06.2022.

Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije