Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA POLA EUROPE

Mladi Ajaxov branič na meti velikana

Van der Wiel
Foto: Reuters
1/2
21.10.2009.
u 12:31

Prema pisanju Daily Mirrora Arsenal je vrlo zainteresiran za dovođenje 21-godišnjeg braniča Ajaxa Gregoryja van der Wiela.

Van der Wiela primijetili su još u vrijeme dok su dovodili belgijskog braniča Thomasa Vermaelena, ali čini se da nisu na vrijeme reagirali. Naime, Van der Wielu je u međuvremenu skupio pet nastupa za reprezentaciju Nizozemske i uz Arsenal interes za njega pokazali su Juventus, Atletico iz Madrida i Barcelona.



Van der Wiel se u prvi sastav probio u sezoni 2006./2007., a svoje mjesto u njemu ustalio je u sezoni 2008./09. Igra na desnoj strani obrane, a može igrati i na poziciji centralnog braniča. Ove je sezone odigrao 13 utakmica i zabio jedan pogodak.

Skauti u Nizozemskoj opisuju ga kao odličnog mladog igrača dobrog u skoku i vrlo mirnog u igri te mu predviđaju veliku budućnost na međunarodnoj sceni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije