Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP PARIZ

Mjere opreza ne slabe: Bez gledatelja na pariškom Mastersu

Borna Ćorić
Reuters/Pixsell
29.10.2020.
u 16:20

Na popisu prijavljenih su dvojica najboljih hrvatskih tenisača Borna Ćorić i Marin Čilić, a od najbolje desetorice, osim ozlijeđenog Švicarca Rogera Federera, od nastupa je odustao i svjetski broj 1 Srbin Novak Đoković

Tradicionalni ATP turnir iz serije Masters 1000 u pariškom Bercyju bit će održan od 31. listopada do 8. studenoga, ali na tribinama dvorane neće biti gledatelja, zbog pooštravanja epidemioloških mjera u Francuskoj, objavili su u četvrtak organizatori.

- Nakon posljednje vladine objave i uvođenja novih mjera od 30. listopada, pariški Masters 1000 koji će se odigravati od 31. listopada do 8. studenoga u Accor Areni, bit će održan bez nazočnosti gledatelja - stoji u priopćenju Francuskog teniskog saveza (FFT).

Prije pooštravanja epidemioloških mjera, na snazi je bila odluka da će u dvorani moći biti po 1000 gledatelja svakoga dana.

Na popisu prijavljenih su dvojica najboljih hrvatskih tenisača Borna Ćorić i Marin Čilić, a od najbolje desetorice, osim ozlijeđenog Švicarca Rogera Federera, od nastupa je odustao i svjetski broj 1 Srbin Novak Đoković, koji u Parizu ne bi mogao popraviti svoj zbroj bodova. U ždrijebu neće biti ni prošlogodišnjeg finaliste Kanađanina Denisa Shapovalova, kojega je Đoković pobijedio na putu do naslova.

Glavni turnir započinje u ponedjeljak, 2. studenoga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije