Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNO SE SNAŠAO

Bivši igrač Intera Mislav Oršić briljira u Južnoj Koreji

Mislav Oršić
Foto: VL
1/6
13.07.2015.
u 23:37

Igra za Jeonnam Dragons i bio je u momčadi kola

Mislav Oršić, bivši nogometaš Intera i Rijeke koji je također bio i na posudbi u talijanskom drugoligašu Speziji ove sezone briljira na Dalekom istoku.

Talentirani ofenzivni veznjak je od početka ove godine na jednogodisnjoj posudbi iz Rijeke u korejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsima. Ove sezone je u 18 ligaških utakmica zabio šest pogodaka, uz isto toliko asistencija.

U jednoj utakmici kupa također je zabio pogodak. Njegova momčad trenutačno je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, a igraju i četvrtfinale kupa. Sve to Oršić ostvario je u zadnja tri mjeseca. Prvih mjesec i pol dana trajala je prilagodba zbog koje je Oršić manje igrao.

U zadnjem nastupu protiv Jeonbuka, jedne od najboljih azijskih momčadi uopće, Oršić je proglašen najboljim igračem. Korejci zadnjih dana vrte njegove poteze, poput pogotka baš protiv Jeonbuka kada je predriblao trojicu korejskih reprezentativaca i zabio.

Treći asistent lige pobudio je zanimanje brojnih moćnih klubova iz Kine i Japana.

>> Mislav Oršić potezom poput Ronaldinhova oduševio navijače

Komentara 1

WI
winterman
16:43 14.07.2015.

Odličan igrač, šteta što nije dobio priliku u Rijeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije