Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišković u HNS-u bio formalno

Riječani i dalje bijesni: Četiri godine šutiš o nekim stvarima, a onda jednostavno pukneš!

03.12.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Junior Fernandes. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
05.12.2016.
u 08:34

Kada tri ili četiri godine šutiš u vezi s nekim stvarima, onda jednom pukneš. Mi samo želimo čiste stvari – objasnio je Mance

Nakon burnoga derbija, u emisiji Sport nedjeljom našli su se Dinamov direktor Tomislav Svetina te Rijekin zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

– Kada tri ili četiri godine šutiš u vezi s nekim stvarima, onda jednom pukneš. Mi samo želimo čiste stvari – objasnio je Mance, a o Miškovićevoj ostavci rekao:

– Jedini je u hrvatskom nogometu koji živi za nogomet, a ne od nogometa. Neovisan je, a u savezu je ionako radio samo formalno.

– Vjerujem da je Mišković ostavku dao u afektu – rekao je Svetina, te zaključio: – Stići ćemo Rijeku, i bit će to najslađe osvojeno prvenstvo u posljednjih 12 godina!

Prvu stvar u toj utrci već su učinili, povećali su preko noći maksimalni broj stranaca u HNL-u sa šest na osam. To je znak da u zimu u Maksimir dolaze novi legionari...

Komentara 16

KO
konzervativac
09:51 05.12.2016.

Dalmatinac sam sa po svim linijama. Rođen sam na južnom otku. Živim u Zagrebu pedesetak godina. I da ga ne volim ovako kako volim iz elementarnog kućnog odgoja bi ga barem cijenio i bio objektivan prema njegovim brendovima i znakovima. Dinamo to jest, ponekad ovako ponekad onako ponekad kilavo, ali on jest znak Zagreba, s Mamićem ili bez njega. Upravo je nevjerojatno koliko novinara zagrebačkih redakcija naprosto mrze taj zagrebački klub, ali i ne samo njega. Pri tome gube osnove novinarstva, a to je objektivnost. Što se riječana tiče kako klub želi biti, svjesno i nesvjesno Dinamo, tako Mišković želi biti, gle čuda, Mamić. Jedno i drugo se pri tom pretvara u lakrdiju.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:42 05.12.2016.

Bil je jedanaesterac za Dinamo kad je Rijekin igrač igral s rukom iznad glave u šesnaestercu i to nije dosuđeno, tak da ovi iz Rijeke bolje šute o suđenju !!!!!*

ED
europski dinamo
09:27 05.12.2016.

Inace VL je jedini ozbiljni medij koji nije spomenuo cisti penal za Dinamo,a kamoli stavio snimku odbojke Bradarica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije