Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON DERBIJA

Riječani bijesni: Dinamo ima pomoć sa strane, neka kažu ako jedna momčad mora biti prvak

Dinamo Rijeka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/13
03.12.2016.
u 18:09

- Ako je nekome cilj da jedna momčad unaprijed bude prvi, neka nam to kažu, pa da druge momčadi mogu igrati svoju ligu - jasan je bio Marko Vešović,

Nogometaši Rijeke bili su prilično ljutiti, nezadovoljni suđenjem Ante Vučemilovića-Šimunovića u derbiju s Dinamom koji je završio 1:1.

- Rijeka uvijek igra pošteno! Mi smo ovaj klub dostojanstveno i pošteno prezentirali u Europi, samim time pošteno branili hrvatski nogomet. A ovdje je sve drugačije. Sve ste vidjeli, svi ste pametni. Nismo djeca. Uostalom, to svi vide, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi. Ako je nekome cilj da jedna momčad unaprijed bude prvi, neka nam to kažu, pa da druge momčadi mogu igrati svoju ligu - jasan je bio Marko Vešović, prenosi Goal.

Filip Bradarić niije bio zadovoljan osvojenim bodom, ali niti suđenjem.

- Bila je teška utakmica, pokazali smo da smo bolji od Dinama kada igramo svoj nogomet. Pali smo u posljednjih 15-20 minuta prvoga dijela, sreća da nas u tom razdoblju nisu kaznili. Poveli smo, ali nismo izdržali, no ovih šest bodova je i dalje velika prednost. To sve puno više vrijedi s obzirom na okolnosti koje se događaju u HNL-u - rekao je Bradarić, pa nastavio:

- Gledajte, nama u klubu ne daju da komentiramo suđenje, ali došao sam u svlačionicu i dobio 10 poruka od prijatelja iz Splita. Oni nisu niti navijači Dinama niti Rijeke, ali kažu da je sve ovo smiješno. I pitaju što se to događa. Već smo naviknuli da Dinamo ima pomoć sa strane.

A kako komentira situaciju kada je igrao rukom u kaznenom prostoru Rijeke krajem prvoga dijela.

- Koje? Ne sjećam se - odgovorio je Bradarić.

Matej Mitrović također žali za propuštenim prigodama.

- Cilj nam je bio zadržati prednost nad Dinamo, ako je moguće i pobijediti. Dobro smo igrali, ali smo na kraju primili taj glupi gol. Imali smo prednost, a onda je stigao taj crveni karton. Ne bih to htio komentirati, svi to vide. Na kraju smo imali prigodu za pobjedu, ali nažalosti nismo zabili - završio je Mitrović...

A što su igrači Dinama rekli pročitajte ovdje

Komentara 91

IL
ilijan
18:19 03.12.2016.

A čisti penal za Dinamo nije dosuđen?

BR
braveheart11
18:49 03.12.2016.

Bradaric kaze da se ne sjeca a vjerojatno to nitko nije vidio. Kao niti penal i krivo ponisten reguralan gol protiv Slavena ili mozda kamen u ledja sucu protiv Hajduka. To rijecani ne vide ....

IL
ilijan
18:25 03.12.2016.

Dinamo je pokazao da je puno bolja ekipa od Rijeke. Samo ih je Prskalo spasio i još plus čisti penal nije suđen za Dinamo. Na kraju će Dinamo biti prvak kome to smetalo ili ne. Rijeka još nije dorasla Dinamu kao ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije