Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Na Poljudu su se pojavili Brazilci za koje će stručni stožer odlučiti jesu li vrijedni dresa splitske momčadi

Miše: Po prezimenima, Brazilci su vrhunski!

14.11.2008.
u 16:12

S prvom momčadi Hajduka posljednjih dana treniraju i dvojica Brazilaca, 26-godišnji napadač Ze Anderson i dvije godine stariji veznjak Adriano.

– Nema što, po prezimenima su vrhunski igrači – našalio se trener Hajduka Ante Miše.

Dodaje kako su obojica školovani nogometaši koji imaju tu famoznu brazilsku tehniku. A pravu procjenu njihovih mogućnosti Miše i njegovi pomoćnici dat će za nekoliko dana.

U utorak u 14 sati Brazilci će nastupiti za Hajduk II u utakmici protiv Dugopolja na pomoćnom poljudskom travnjaku. Nakon toga će stručni stožer odlučiti ostaju li njih dvojica ili odlaze.

A na jučerašnjem treningu nešto više pokazao je Ze Anderson, solidne realizatorske sposobnosti, šut s obje noge. Isti igrač se bolje služi i engleskim, pobjegne mu, doduše, i pokoja riječ portugalskog, no uspjeli smo se razumjeti. Ukratko, Brazilci su došli u Hrvatsku pronaći svoj Eldorado.

– Želimo se afirmirati u Europi, njezin je dio i Hrvatska. Naravno, ne bi bilo loše kada bismo uspjeli i dobro zaraditi – objašnjava nam Anderson.

U svojoj su domovini igrali za niželigaše, no ipak se nadaju ostanku u Splitu. Svjesni su da im neće biti lako.

– Znamo da ste dobri nogometaši, da imate jaku reprezentaciju koja je pobijedila Njemačku, Čuli smo i da je Hajduk veliki i poznati klub, a sada smo se uvjerili da imate i dobre igrače, neće nam biti lako, no dat ćemo sve od sebe – kaže Anderson, dok je Adriano u znak odobravanja kimao glavom.

Nema tako više samo Dinamo Brazilce, Hajduk se i u tom segmentu, bar na neko vrijeme, približio modrima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije