Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BORBE

Mirko Filipović bio na dopinškom testu, evo kako je prošao!

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
19.04.2018.
u 09:13

Test je pokazao da je bivši Pride GP šampion čist!

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović prošao je prvi dopinški test uoči nastupa na Bellatoru 200 u svibnju, izvještava ugledni MMAJunkie. 

Kao što je i najavljeno, Filipovića je testirao u travnju Mike Mazzulli, glavna osoba  iz Moheganske komisije koja će nadgledati priredbu u Londonu. Mazzulli je izvijestio MMAJunkie kako je Cro Cop testiran putem uzorka urina i da je njegov uzorak analiziran u laboratoriju Quest Diagnostics u SAD-u, piše Fightsite.

Test je pokazao kako je bivši Pride GP šampion čist!

Podsjećamo kako se nakon najave Bellatora da će Filipović nastupiti na njihovoj priredbi protiv Roya Nelsona pojavilo mnogo špekulacija o tome je li sve regularno s obzirom na to da je Cro Cop suspendiran na dvije godine od USADA-e još dok je bio dio UFC-a. No s obzirom na to da se Filipović dvije godine nije borio u SAD-u, Scott Coker, čelnik Bellatora, potvrdio je kako njegova promocija smatra da je Filipović odslužio svoju kaznu i da je sve regularno. Također je najavljeno da će hrvatski borac biti testiran, što je i učinjeno prilikom dolaska Bellatora u susjednu nam Budimpeštu. Tada je Mazzulli stigao u Zagreb vlakom kako bi testirao Filipovića.

Meč između Cro Copa i Nelsona održat će se 25. svibnja u britanskom Londonu. Glavni je meč večeri između Rafaela Carvalha i Gegarda Mousasija, a u sunaslovnoj borbi nastupit će Mirko Filipović i Roy Nelson.

Komentara 7

MA
madmax17
10:26 19.04.2018.

Šta serete kad je lik uvijek čist.

Avatar southman
southman
09:59 19.04.2018.

Znači slijedi sigurni poraz !

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
09:56 19.04.2018.

samo konjetina :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije