Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Skënderbeua:

'Bit ćemo bez najboljeg igrača Salihija, a cijenim Machada i Pjacu'

Skenderbeu
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
24.08.2015.
u 20:54

Predstavnici Skënderbeua u Maksimiru žele Dinamu pružiti što bolji otpor.

U Zagreb su danas stigli i nogometaši albanskog Skënderbeua. Trener Mirel Josa sa svojim je igračima stigao pun optimizma, predstavnici Skënderbeua u Maksimiru žele modrima pružiti što bolji otpor. I pokušati iznenaditi Dinamo, piše Goal. Pa ako se ponudi prilika...

"Vidim da je trener Dinama kazao kako su šanse 50-50%, zanimljiva izjava. Oni su nas pobijedili u Albaniji, mora tako pričati. I ja bih tako govorio na njegovom mjestu. No, i za nas postoje šanse, i mi možemo iznenaditi" kazao je Josa, pa nastavio:

"Sutra nam neće biti Hamdija Salihija, našeg najboljeg i najiskusnijeg igrača. On je ozlijeđen, a karijeru će ubrzo nastaviti u Maccabi Haifi. Tako je odlučio, sretno mu bilo."

Tko su po vama najbolji igrači Dinama?

"Ne mogu ih baš izdvojiti, Dinamo je kolektivno snažna momčad. Ali, evo, cijenim Machada, Pjacu, ali tu su i igrači s brojem 2 (Soudani) i 6 (Pinto). Za najbolje igrače trebate pitati trenera Dinama" kazao je Josa.

A što je još rekao trener albanske momčadi u najavi utakmice te što o danima dok je igro u Hrvatskoj kaže kapetan Skënderbeua Bledi Shkembi pročitajte na portalu Goal.com

>>Dinamo Fernandesa plaća 900.000 €, no mogao 
bi postati mrtvi kapital!

>>Husejinović i Pamić na posudbu iz Dinama u Lokomotivu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije