Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U KANADI

Miočić uoči Nelsona: Ne bih ovo mijenjao za ništa na svijetu!

Stipe Miočić
13.06.2013.
u 11:03

- Nelson je iznimno kompletan borac. Sviđa mi se ovaj meč, da nije tako onda ga ne bih ni prihvatio. Već sam i prije bio u treningu, tako da mi jedinu promjenu zapravo predstavlja drukčija taktika - rekao je Stipe.

Stipe Miočić ima možda čak i najteži zadatak od svih na ovotjednom UFC-ovom eventu u Kanadi. Mora se vratiti na pobjedničke staze slavljem nad iznimno neugodnim Nelsonom koji je sve svoje pobjede ostvario nokautom, a izgubio je samo zahvaljujući sudačkim odlukama.

No, američko-hrvatski borac očito vjeruje u sebe i da ima realne šanse zaustaviti Nelsona na njegovom putu prema statusu izazivača u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

- Nelson je iznimno kompletan borac. Sviđa mi se ovaj meč, da nije tako onda ga ne bih ni prihvatio. Već sam i prije bio u treningu, tako da mi jedinu promjenu zapravo predstavlja drukčija taktika nakon što sam dobio novog suparnika - rekao je Stipe.

- Borbe mi znače sve u životu i ne bih ovo mijenjao za ništa drugo na svijetu. Obožavam svaku sekundu provedenu na treningu i u borbi - dodao je Miočić na kraju intervjua.

>> Jurković i Poturak najavili rat pa neka bolji pobijedi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije