Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na PRIDE

Joe Rogan: Fedor i svi borci u Japanu su bili na steroidima!

Fedor Emelianenko
Foto: Screenshot
03.05.2018.
u 11:04

"Iskreno, sve te pobjede u Prideu jako su mi sumnjive i ne znam koliko su regularne."

Joe Rogan u svom je posljednjem Podcastu izrazio sumnju u regularnost velikog pobjedničkog niza Fedora Emelianenka iz doba kada je nastupao u Prideu. Razlog toga je lako pretpostaviti, odnosno u pitanju je stalna tema nedostatka testiranja na nedozvoljena sredstva, piše Fight Site.

Pobjeda Fedora Emelianenka nad Frankom Mirom i dalje je glavna tema u MMA krugovima, a naravno da ju je kroz svoj Podcast morao provući i trenutno najpoznatiji i najpopularniji svjetski MMA podcaster, UFC-ov komentator Joe Rogan. On se odlučio malo i našaliti na račun Fedora pa je spomenuo njegovo vrijeme dok je harao japanskim Prideom. I to nije napravio u pozitivnom kontekstu.

“Trebali bi mu dati da se ponovno bori u Japanu, dajte mu ono što je njegovo. Iskreno, sve te pobjede u Prideu jako su mi sumnjive i ne znam koliko su regularne. Naravno, mislim na steroide i druge vrste dopinga. A i lako je zaključiti kako gledamo potpuno drugu ljudsku osobu nego što smo gledali tamo. Bellator radi testiranja, oni surađuju s atletskim komisijama. Tko zna što su sve tamo radili, no dovoljno je porazgovarati s nekim borcima koji su tamo nastupali. Jedan Enson Inoue je govorio kako je u ugovorima velikim slovima naglađeno pisalo da borci neće biti testirani na steroide”, rekao je Rogan na tu temu.

Ipak, na kraju je malo “spustio loptu na zemlju” i priznao kako Fedorove pobjede ipak itekako imaju vrijednost, jer ako je netko nešto uzimao, uzimali su svi i uvjeti su ipak bili svima jednaki.

“Naravno, činjenica je da su tamo svi bili na nečemu, a Fedor ih je sve prebijao. Svi su bili na istom sranju, ali Fedor je bio dominantan.”

U zlatnom dobu svoje karijere, Fedor je imao niz od 27 pobjeda, uz jednu poništenu borbu. Trenutno je na skoru od 37 pobjeda i pet poraza, dok je u ringovima i kavezima američkih promocija ostvario po četiri pobjede i poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije