Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Košarka

Miličević: U Ciboni ne treba otvarati ludnicu

Na natječaj za Cibonina direktora prijavila su se petorica kandidata. Uz Andru Knegu i Roberta Matijevića, prijavili su se i negdašnji marketinški djelatnik s HRT-a Mario Horaček te predsjednik Zagrebačkoga teniskog saveza Franc Regina.
05. studenoga 2009. u 08:50 1 komentara 10 prikaza
'sport....200306 ...     memorijalni centar drazen petrovic...cibona...biserka i jole petrovic....sanader..bandic..boze milicevic.cibona toranj...stojko vrankovic..franjo arapovic..    snimio miso lis
Foto: 'Miso Lisanin'

Ime petog kandidata još nije procurilo.

Što o natječaju za direktora misli onaj tko je tu dužnost obnašao proteklih 20 godina? Bože Miličević kaže:

– Po statutu kluba, direktora bira petočlani Izvršni odbor, pa ne znam zašto je natječaj uopće raspisan. Ako je već raspisan, trebalo je to učiniti u srpnju kada je meni istekao ugovor.

Kakvog direktora treba klub u teškim financijskim vremenima?

– U Ciboni ne treba otvarati ludnicu, Ciboni treba zdrava pamet. Direktor mora biti jaka osoba koja će klub voditi iz Cibone, niotkuda drugdje, ne sa Zrinjevca ili iz Paromlinske.

Znači li to da ste vi najviše za Knegu?

– Andro je moralna i kvalitetna osoba, no ne možemo znati kako bi se snašao na tome mjestu. Zato sam godinu dana nagovarao Mihovila Nakića da se prihvati tog posla. Najbolja kombinacija bila bi Željko Jurenić kao izvršni direktor, financijski operativac, i Nakić kao čovjek s rejtingom i znanjem, ljudi iz kluba.

Cibona već šest godina nema glavnog sponzora!

– Treba vidjeti što je to odbojno u Ciboni, zašto je tako nisko na listi simpatija onih koji odlučuju o novcu. Bojim se da je to isključivo problem politike. Ja sam kriv jer sam mislio da je Cibona opće dobro, pa se nismo htjeli priklonili niti lijevima, niti desnima. Grad nas je zakidao za novac, a mi nismo htjeli raditi po sistemu ja tebi, ti meni.

pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće
  • maraton:

    Ova dvojica su zemljaci i oba bi tribala bit u \"Širokom\" a ne u \"Ciboni\".