Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARALO SE O NOGOMETU

Milanović se u New Yorku sastao s predsjednikom Fife koji mu je nahvalio Hrvatsku

Zoran Milanović u New Yorku
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić
1/6
20.09.2023.
u 15:23

- Čestitao sam mu na doprinosu koji je Hrvatska dala našem lijepom sportu posljednjih godina. Neke uspomene koje su nam podarili njihovi igrači, posebno tijekom posljednja dva FIFA Svjetska prvenstva, dugo će živjeti sa svakim ljubiteljem nogometa - rekao je Infantino

Predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino sastao se s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem u New Yorku, a jedna od tema razgovora bio je stalni razvoj nogometa u Lijepoj Našoj.

- Čestitao sam mu na doprinosu koji je Hrvatska dala našem lijepom sportu posljednjih godina. Neke uspomene koje su nam podarili njihovi igrači, posebno tijekom posljednja dva FIFA Svjetska prvenstva, dugo će živjeti sa svakim ljubiteljem nogometa - rekao je Infantino i dodao:

- Hrvatski nogometni savez izvrstan je primjer kako savez može iskočiti iznad svoje težine u svjetskom nogometu i dati mladim talentima priliku da zablistaju i napreduju.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:19 23.09.2023.

pravo je pitanje zašto kremaljskoga ćatu ne prima nitko od američkih i kanadskih političara. a da, oni imaju tajne službe koje rade svoj posao i znaju ko je ko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije