Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENE IGRAČA

Najbolji nogometaši svijeta prema kultnoj videoigri: Haaland najbolji, Modrić 27.

Champions League - Semi Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
Isabel Infantes/REUTERS
15.09.2023.
u 17:36

Kao što je bio slučaj i pod nazivom Fifa, nogometaši u igri imaju glavnu ukupnu ocjenu, te potom šest rubričnih ocjena za dodavanje, šut, brzinu, dribling, obranu i fizičke predispozicije

Svijet nogometa i videoigara uskoro iščekuje najpopularniju nogometnu videoigru koja je godinama bila poznata kao Fifa, ali od ove sezone nam dolazi pod nazivom EA Sports FC. 

Izdanje za ovu sezonu EA Sports FC 24 bit će dostupno od 29. rujna, a neke zanimljive informacije oko igre već su stigle. 

Naravno, riječ je o ocjenama nogometaša. Kao što je bio slučaj i pod nazivom Fifa, nogometaši u igri imaju glavnu ukupnu ocjenu, te potom šest rubričnih ocjena za dodavanje, šut, brzinu, dribling, obranu i fizičke predispozicije. 

Iako tri igrača za novu igru nose ocjenu 91, prema ukupnom zbroju ocjena je najbolje ocijenjeni igrač u EA Sports FC 24 Norvežanin Erling Braut Haaland, a nakon njega su tu s istom ocjenom i Francuz Kylian Mbappe te Belgijac Kevin de Bruyne.

Njih slijedi pet igrača koji su ocijenjeni s ocjenom 90: Lionel Messi, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane i Robert Lewandowski, dok top 10 društvo s ocjenom 89 zatvaraju Vinicius Junior i Virgil van Dijk. 

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš na EA Sports FC 24 je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić s ocjenom 87, prema kojoj se nalazi na 27. mjestu najbolje ocijenjenih igrača svijeta u ovoj igri.

NAJBOLJE OCIJENJENI IGRAČI - EA SPORTS FC 24:
1. Erling Haaland (Norveška/Man. City) - 91
2. Kylian Mbappe (Francuska/PSG) - 91
3. Kevin de Bruyne (Belgija/Man. City) - 91
4. Lionel Messi (Argentina/Inter Miami) - 90
5. Karim Benzema (Francuska/Al-Ittihad) - 90
6. Thibaut Courtois (Belgija/Real Madrid) - 90
7. Harry Kane (Engleska/Bayern) - 90
8. Robert Lewandowski (Poljska/Barcelona) - 90
9. Vinicius Junior (Brazil/Real Madrid) - 89
10. Virgil van Dijk (Nizozemska/Liverpool) - 89
...
27. LUKA MODRIĆ (HRVATSKA/REAL MADRID) - 87

NAPOMENA: Igrači koji su ocijenjeni istom ocjenom rangirani su prema ukupnom zbroju svih rubričnih ocjena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije