Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paraatletika

Mikela Ristoski i Matija Sloup pobijedili na Grand Prixu u Jesolu

storyeditor/2022-05-08/ristoski-1.jpg
09.05.2022.
u 19:41

Vlasnica paraolimpijskog zlata (Rio de Janeiro) i dvije bronce (London, Tokio) po vjetrovitom je i kišnom vremenu pobijedila skokom iz pete serije. Slavio je i Matija Sloup (Odisej) u bacanju kugle u kategoriji sportaša niskih rastom

Mikela Ristoski, trostruka osvajačica paraolimpijskih odličja, pobijedila je u skoku u dalj na WPA Grand Prix mitingu u talijanskom Jesolu sa skokom od 5,37 metara.

Vlasnica paraolimpijskog zlata (Rio de Janeiro) i dvije bronce (London, Tokio) po vjetrovitom je i kišnom vremenu pobijedila skokom iz pete serije. Slavio je i Matija Sloup (Odisej) u bacanju kugle u kategoriji sportaša niskih rastom.

Osvajač četvrtog mjesta na posljednjim paraolimpijskim igrama u Tokiju pobijedio je s najboljim ovosezonskim rezultatom 10.07 metara. Miljenko Vučić (Agram) je u konkurenciji slijepih i slabovidnih osoba zauzeo drugo mjesto u bacanju kugle sa 13.13 m, svojim najduljim hitcem ove sezone.

Antonio Kosmat (T/F38) nastupio je u bacanju koplja, skoku u dalj i utrci na 400 m. U bacanju koplja bio je treći, kao i u skoku u dalj u kojem je izjednačio svoj i hrvatski rekord (4.42 m). Na 400 m je pobijedio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije