Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR ŠTIMAC
Povratak na članak

'Mihajlovićeve roditelje spasio je prijatelj. Šimunić je u Srbinu vidio metu za gadno čišćenje'

Brončani vatreni iz Francuske 1998. godine i bivši igrač Hajduka, Derbya i West Hama gostovao je u Podcast Inkubatoru

Komentari 1

MI
Mikis
19:33 26.01.2023.

bitno je da smo tada imali sportsko intelektualnog znanja u Šimuniću dok npr. Ivano Balic ne pada na udarac u glavu od Karabatica nego se dize i krece obracunavat. Ili kako je danska rukometna legenda iscenirala i previjala se na lazni faul od strane Duvnjaka gdje spomenuti ne kuzi da ovaj glumi za Duvnjakovo iskljucenje i crveni. Ukratko, previse se ide u sportu impulsom , a ne razumom i premalo se glumi i taktizira pred sucima i ispovljava neuroticni bijes inima u svrhu neke ezotericne sportske pravice. tak se nebu doslo do pobjede

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.