Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Miami poveo, a Oklahoma izborila sedmu utakmicu. Ingram najviše napredovao

NBA: Playoffs-Miami Heat at Milwaukee Bucks
Foto: Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
01.09.2020.
u 09:11

Miami Heat je do prve pobjede u seriji protiv Milwaukee Bucksa došao predvođen raspoloženim Jimmyjem Butlerom koji je utakmicu završio sa 40 ubačaja

Miami Heat je u ponedjeljak u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije iznenadio Milwaukee Bucks svladavši ih sa 115-104 za vodstvo od 1-0 u seriji na četiri pobjede, dok su Oklahoma City Thunder izborili sedmu utakmicu prvog kruga doigravanja Zapadne konferencije protiv Houston Rocketsa pobjedom od 104-100.

Miami Heat je do prve pobjede u seriji došao predvođen raspoloženim Jimmyjem Butlerom  koji je utakmicu završio sa 40 ubačaja, a samo u zadnoj četvrtini je zabio 15 koševa. Pratio ga je Goran Dragić sa 27 poena i pet asistencija.

Giannis Antetokounmpo je upisao double-double sa 18 koševa, 10 skokova i devet asistencija, dok je Khris Middleton bio najbolji strijelac poraženih Bucksa sa 28 koševa. Brook Lopez je dodao 24 koša. 

Oklahoma City Thunder su izborili sedmu utakmicu serije koja je na rasporedu u srijedu kada će LA Lakers doznati tko im je suparnik u polufinalu Zapadne konferencije. 

Oklahomu su predvodili Chris Paul i Danilo Gallinari. Paul je za pobjedu zabio 28 koševa uz sedam skokova i sedam asistencija, a Galinari je dodao 25 ubačaja. 

Kod Houstona je najbolji bio James Harden sa 32 koša, osam skokova i sedam asistencija, dok je Russell Westbrook utakmicu, drugu nakon povratka od ozljede kuka, završio sa 17 koševa. 

Priznanje Ingramu

Krilo New Orleans Pelicansa Brandon Ingram proglašen je u ponedjeljak "igračem koji je najviše napredovao" u sezoni 2019./2020., objavila je NBA. Ingram je u ovom izboru iza sebe ostavio igrača Miami Heata Bama Adebayoa i slovenskog košarkaša Luku Dončića, igrača Dallas Mavericksa.

U mladoj momčadi koja je bila bez rookijea Ziona Williamsona do kraja siječnja zbog ozljede koljena, 22-godišnji Ingram je bio vođa s prosječno 22 koša po utakmici i postotkom šuta iz igre 46,3 posto što mu je donijelo i prvi izbor u All-Star momčad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije