Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Tatum zablistao u ključnim trenucima i pomogao Bostonu da 'pomete' Philadelphiju

Jayson Tatum
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.08.2020.
u 00:04

Najefikasniji u sastavu Celticsa bio je Kemba Walker sa 32 koša

Košarkaši Boston Celticsa prvi su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige. Oni su i u četvrtoj utakmici provg kruga Istočne konferencije u Orlandu svladali Philadelphia 76-erse, ovoga puta sa 110:106, te prošli dalje s uvjerljivih 4-0 u seriji.

Ključnom se pokazala serija Celticsa od 12:0 u posljednje tri minute treće četvrtine kojom su se odvojili sa 77:77 na 89:77, a istaknuti igrač bio je Jayson Tatum koji je postigao sedam od tih 12 poena. 

I u četvrtoj četvrtini Tatum je vodio Celticse s još devet ubačaja pa je završio utakmicu sa 28 pogodaka i 15 skokova. 

Ipak, najefikasniji u sastavu Celticsa bio je Kemba Walker sa 32 koša, dok Sixersima nije bilo dovoljno 30 pogodaka i 10 skokova Joela Embiida te 20 ubačaja Tobiasa Harrisa kako bi izbjegli "metlu".

Celticsi će u drugom krugu doigravanja igrati protiv pobjednika ogleda između prošlogodišnjih prvaka Toronto Raptorsa i Brooklyn Netsa u kojemu Raptorsi trenutačno vode sa 3-0 u pobjedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije