Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Miami ponovio Boston iz sredine 80-ih - četvrtu godinu zaredom u finalu!

miami
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
31.05.2014.
u 09:04

U šestoj utakmici finala Istočne konferencije momčad s Floride na svom je parketu došla i do najuvjerljivije pobjede u seriji - 117:92.

Nakon što je sinoć pobijedio Indianu (117:92) Miami je četvrtu godinu zaredom izborio nastup u finalu NBA lige. Prva su momčad kojoj je to pošlo za rukom nakon Bostona u razdoblju od 1984. do 1987. godine.

U šestoj utakmici finala Istočne konferencije momčad s Floride na svom je parketu došla i do najuvjerljivije pobjede u seriji koju je dobila omjerom 4:2, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već do poluvremena (60:34). U domaćoj momčadi najbolji su bili Bosh (25 koševa) i James (25) dok su Pacerse predvodili George (29 koševa) i West (16).

Miami sada očekuje suparnika u finalu, a to će biti San Antonio s kojim se sučelio i u lanjskom finalu ili Oklahoma. Spursi vode 3:2 u finalu Zapada. Finalna serija počet će 5. lipnja.  

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Istočna konferencija

Miami (2) - Indiana (1) 117:92 (Bosh 25k, 8s, James 25k, / George 29k, 8s, West 16k)

>>Miami pobijedio Indianu i došao na korak do velikog finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije