Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zar i ti...

Messi se uoči Copa Americe opija, pleše i druži se sa sponzorušama

Lionel Messi
Reuters
15.06.2011.
u 11:43

Argentinski tabloidi donose priču kako najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi (23) vrijeme do Copa Americe krati na za njega neuobičajen način

Tjednik Libre tvrdi kako je Barcelonina zvijezda sudjelovala na razuzdanim zabavama začinjenim alkoholom, popularnom glazbom cumbiom i sponzorušama.

Argentincu su navodno društvo pravili Gabriel i Diego Milito te "svježe" umirovljeni Martin Palermo, a na zabavi su bile i argentinska zvijezda reality emisija Xoana González, Playboyev model Claudia Ciardone, model donjeg rublja Andrea Rincón, sponzoruša Sabrina Ravelli...

- Bili smo svi u noćnom klubu i oko četiri ujutro otišli smo u Messijev apartman - otkrila je Andrea Rincon tjedniku Libre i dodala:

- Šteta što je bilo previše osoba oko nas, inače bih mu se zavukla u krevet.

No, Messi je navodno izjavio:

- Prvo smo se dobro naplesali, a onda smo kod mene igrali PlayStation...

Netko, dakle, očito laže, no ako ima istine u navodima tabloida o razuzdanom noćnom životu Messija, imao je od koga učiti. Ipak je bio suigrač Ronaldinha i Deca, "životinjama" po tom pitanju.

Pitanje je samo kako će te vijesti odjeknuti u taboru argentinske nogometne reprezentacije koja je u jeku priprema za Copa Americu koja počinje 1. srpnja i kojoj je domaćin upravo Argentina.

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
11:52 15.06.2011.

Malo sam progu-gu-gu-guuu-galal imena ovih cura i evo mi se javila srčana aritmija >;-)))

II
izvor istine
12:12 15.06.2011.

Kako dosle tako i otisle. U njegovoj uzivateljskoj zabavi su dosle tako ce i otici u igri i zabavi. Nisu te pare ni u rudniku ni fabrici ni gradjevini zaradjene pa da se cuvaju mnogo

NI
nindža
12:23 15.06.2011.

i ja bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije