Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 MILIJUNA € GODIŠNJE

Messi produžio ugovor s Barcelonom, Luis Enrique i službeno novi trener

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
19.05.2014.
u 20:24

- Sretan sam što ostajem kod kuće. Mogu se samo ispričati svim navijačima Barcelone i obećati da ćemo iduće godine biti na razini koju klub zaslužuje - poručio je Messi.

Lionel Messi (26) potpisao je novi ugovor s Barcelonom, objavio je klub na svojoj službenoj stranici.

Barcelona nije navela detalje ugovora, no proteklih dana se pisalo da će na Nou Campu ostati do 2018. godine uz godišnju plaću od 20 milijuna eura te bonuse. Argentinac je tako postao najbolje plaćeni igrač na svijetu, a odštetna klauzula je 250 milijuna eura.

- Sretan sam što ostajem kod kuće. Mogu se samo ispričati svim navijačima Barcelone i obećati da ćemo iduće godine biti na razini koju klub zaslužuje - poručio je Messi.

Barcelona i službeno dobila novog trenera. To je Luis Enrique (44) koji je potpisao ugovor na dvije godine. Španjolac je za katalonski klub igrao osam godina, a kao trener je vodio Romu i Celtu.

Barcelona je rezervnom vrataru Joséu Manuelu Pintu (38) poručila da mu neće produžiti ugovor, a Marc-André ter Stegen (22) je i službeno novi golman.

>> Raketa u idealnom sastavu Primere, nema Modrića i Messija

Komentara 1

MA
mahin1986
20:48 19.05.2014.

Prošla je barcina era

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije