Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA INTERNETU

Messi nema pojma sa ženama, pogledajte zašto mu se svi smiju

Messi
Foto: Printscreen
03.12.2018.
u 12:29

Messi se pojavio na promociji jednog proizvoda i, kako nalaže protokol, pozirao s 18-godišnjom izraelskom manekenkom Yael Shelbia.

Argentinac Lionel Messi jedan je od najboljih nogometaša u povijesti, no čini se da slabo zna sa ženama. Naime, video Argentinca i jedne manekenke na internetu postao je hit.

Messi se pojavio na promociji jednog proizvoda i, kako nalaže protokol, pozirao s 18-godišnjom izraelskom manekenkom Yael Shelbia.

Prelijepa Izraelka namještala se za što bolji kadar, no Argentinac se sasvim ukipio. Fanovi na internetu smiju se Messijevoj ukočenosti, no dio tvrdi da nije htio zagrliti manekenku kako ne bi imao problema sa suprugom Antonellom Roccuzzo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The premiere for @sirinlabs @leomessi 🖤

Objavu dijeli Yael Shelbia (@yaelshelbia)

Ključne riječi

Komentara 37

IP
info_punkt
13:24 03.12.2018.

Isuse, kakva je ova. Pa ne bi me skinuli špahtlom s nje. Uništavao bih je kao HDZ Hrvatsku!!!

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
13:20 03.12.2018.

...i kažete, luzeri se smiju najboljem nogometašu Svijeta, koji u danu zaradi više nego ti luzeri u cijelom životu!? :-)

FI
Fikreta
13:38 03.12.2018.

Bože moj, čime se vi u VL bavite, pa gori ste od najgorih baba alapača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije