Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U žaru borbe

Messi nakon lakta u lice nije bio raspoložen za raspravu s Mandžom

Mario Mandžukić
Foto: screenshot/Facebook
1/7
11.04.2017.
u 23:25

Argentinac nije bio raspoložen i odgurnuo je hrvatskog reprezentativca. Mandžukić je Messija uhvatio za vrat, a situaciju je smirio sudac

Svi znamo da je Mario Mandžukić veliki ratnik na terenu, a sada je to dobro osjetio i Lionel Messi. U 34. minuti četvrtfinalne utakmice Lige prvaka Juventus - Barcelona došlo je do bliskog susreta njih dvojice.

Malo čvršća borba za loptu nije se svidjela Barcinoj zvijezdi. Mandžo je laktom zahvatio Messija po licu te mu je krenuo objasniti situaciju.

Argentinac nije bio raspoložen i odgurnuo je hrvatskog reprezentativca. Mandžukić je Messija uhvatio za vrat, a situaciju je smirio sudac.

Evo kako su drugi vidjeli njihov dvoboj i to komentirali na društvenim mrežama...

>>Juventus razbio očajnu Barcelonu, Mandžukić asistent!

Komentara 12

JU
juma
01:13 12.04.2017.

Mandzo je podijelio udaraca i zahvata kao u nekoj osrednjoj MMA borbi i uplasio sam se kako bi mogao dobiti crveni karton, no samo s takvim beskompromisnim stavom mozes uspjeti i opstati u drustvu najboljih.

DU
Deleted user
13:42 12.04.2017.

Mandzo je trebo ovom simulantu odvaliti jednu vrucu iza usiju,Mandzo je za njih Kralj,to majstore.

PI
pinkec
03:41 12.04.2017.

Autor Drago Hudika (i ovaj KESEROVIC) su izgleda "pravi" Mandzini navijaci ... !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije