Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izbornik Srbije

Nema šanse da mi menadžeri, čaršija i polusvijet sastavljaju momčad

Slavoljub Muslin
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.11.2017.
u 12:30

Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na SP 2018. u Rusiji, prvo veliko natjecanje nakon 2010. godine

Smijenjeni izbornik nogometne reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da mu čaršija i menadžeri neće birati momčad.

- Ne postoji ni teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvijet sastavljaju momčad. Nikad u karijeri to nisam dozvolio i nikada se to neće desiti - izjavio je Muslin za beogradske Večernje novosti.

Slavoljub Muslin
1/7

Muslin je odveo reprezentaciju Srbije na SP 2018. u Rusiji, prvo veliko natjecanje nakon 2010. godine. No, Srpski nogometni savez u ponedjeljak je raskinuo suradnju s Muslinom, a izborničku dužnost će privremeno obavljati njegov pomoćnik Mladen Krstajić.

U sportskim krugovima nagađa se da bi novi izbornik mogao biti nekadašnji reprezentativac Dragan Stojković Piksi, sadašnji trener kineskog prvoligaša Guangzhoua.

Muslinu se najviše zamjeralo nepozivanje u reprezentaciju veznjaka Sergeja Milinkovića-Savića, koji u Laziju igra odlično.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 8

DU
Deleted user
12:35 01.11.2017.

rekoh ja , srpska , balkanska posla, sve što vrijedi uništi....

DH
dalibor.hren
15:15 01.11.2017.

Nije me briga za probleme FS Srbije, niti izbornika Muslina, ali, na žalost, ista situacija je kod nas: Zlatko Dalić će odlepršati ne bude li slušao gazdu! Najpodobniji je bio Čačić, no njega su ipak maknuli nogometaši....

DU
Deleted user
12:52 01.11.2017.

Kod nas srba uvek neka mutljavina taman stupa mlađarija na scenu a mi se bavimo ovakvim stvarima posle se vadimo nismo trebali Muslina da menjamo... i Hrvati često menjaju ali su oni redovni učesnici svih prvenstava i među najboljim ekipama sveta pa imaju broncu ljudi moji pa na njih se ugledajmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije