Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za SP

Grčka uoči dvoboja s Hrvatskom ostala bez važnog igrača

Petros Mantalos
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.10.2017.
u 18:33

Nažalost, liječnički pregled je potvrdio početnu liječničku dijagnozu. Stradali su prednji križni ligamenti - potvrdili su iz AEK-a

Kapetan grčkog AEK-a Petros Mantalos (26) teško je ozlijedio koljeno u ligaškom susretu protiv Panioniosa zbog čega će propustiti obje utakmice protiv Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, ali i utakmicu Europske lige protiv Rijeke.

Mantalos se ozlijedio u 81. minuti kada se srušio na travnjak u trenutku kada nije bilo nikoga oko njega. Odmah je bilo jasno kako se radi o teškoj ozlijedi, a nakon pregleda ustanovljen je lom križnih ligamenata na lijevoj nozi. Mantalosu sada slijedi operacija i višemjesečni oporavak.

- Nažalost, liječnički pregled je potvrdio početnu liječničku dijagnozu. Stradali su prednji križni ligamenti - potvrdili su iz kluba.

Petros Mantalos
1/21

Mantalos je prije dvije i pol godine imao sličnu ozljedu i na desnoj nozi zbog koje je pauzirao više od četiri mjeseca.

Upravo je ovaj 26-godišnji veznjak u rujnu ove godine postigao pogodak za AEK u pobjedi protiv Rijeke 2-1 u susretu 1. kola skupine D Europske lige. Ove sezone upisao je ukupno 12 nastupa za klub i postigao četiri gola.

Za reprezentaciju je do sada odigrao 18 utakmica pri čemu četiri ove godine. U posljednje dvije utakmice reprezentacije bio je u početnoj postavi te je imao dvije asistencije protiv Cipra i Gibraltara.

- Iskreno žalimo zbog ovog nesretnog trenutka koji će Petrosa udaljiti iz naših utakmica protiv Hrvatske. Nadamo se kako ćeš se što prije oporaviti. Čekamo te - poručili su grčki reprezentativci svom kolegi.

Prva utakmica između Hrvatske i Grčke na rasporedu je 9. studenog u Zagrebu, a uzvrat je 12. studenog u Pireju. Rijeka, pak gostuje kod AEK-a 23. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije