Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO SA 3:1

Medveščak svladao CSKA i probio se na šesto mjesto!

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.02.2014.
u 18:21

Medveščak po dobrom pamti CSKA budući da ga je u prvoj i povijesnoj utakmici u KHL-u svladao sa 7:1.

Hokejaši Medveščaka upisali u važnu pobjedu kod moskovskog CSKA u KHL-u. Medvjedi su slavili s rezultatom 3:1.

Domaćini su poveli golom Prokhorkina, u 17. minuti, ali je Medveščak u drugoj trećini okrenuo susret. Ellison je u 35. minuti izjednačio, a za 2:1 zabio je Murley devet minuta poslije s igračem više. Konačni rezultat postavio je Kane koji je u posljednjoj minuti susreta pogodio u praznu mrežu.

Medvjedima je ova pobjeda važna jer su preskočili CSKA na šestom mjestu Zapadne konferencije. Do početka doigravanja ostala su još dva kola.

Medveščak po dobrom pamti CSKA budući da ga je u prvoj i povijesnoj utakmici u KHL-u svladao s rezultatom 7:1.

>> Medveščak poveo 1:0, pa primio pet komada od Dinama

Ključne riječi

Komentara 2

FU
FULL
18:48 28.02.2014.

Po praćenju kretanja i događanja na ledu, bilo je tu svašta i moram priznati za mene veliko iznenađenje?; kad smo se izvukli s viškom od 17 udaraca u naš gol onda to može značiti samo velika sreća uz kakvu-takvu koncentraciju igre ili veliku? Pa da ni jedan streem ovo nije mogao prenositi, ne mogu vjerovati?? Kad French postavi kako treba (roaster) onda je to ok, a kad radi suprotno onda se sve zna pogotovo u zadnjoj utakmici i još nekima prije par mjeseci u Sibiru !? Sad se tvrdi kako je imao 28 pobjeda u nizu....., sigurno je statistički točno, pa da je vodio i pionire malene, ali što je i javno obznanio i prof. Oreščanin "stvarno se zna izgubiti", i to je točno. Čestitke Medveščaku i pamet u glavu!!

Avatar Bell940
Bell940
09:26 01.03.2014.

Bravo Medvjedi, još pobjeda u ove dve zadnje (malo tražim?), super ste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije