Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PONOSNI NA NAVIJAČE'

Mediji iz regije oduševljeni su Torcidom i pišu o porazu Hajduka: 'Umjesto titule stigao je debakl'

Ženeva: Razočarani igrači Hajduka nakon izgubljene utakmice rezultatom 5:0
Luka Stanzl/PIXSELL
24.04.2023.
u 20:44

AZ Alkmaar uvjerljivo je porazio mladiće iz Splita koji su svejedno napravili veliki uspjeh

 Mladi nogometaši Hajduka poraženi su finalnom dvoboju juniorske UEFA lige prvaka u Ženevi od nizozemskog AZ Alkmaara s 0-5 (0-1). Golove su za AZ postigli Ganac Jayden Addai (45pen), Ernest Poku (70, 76) i Mex Meerdink (79, 87). "Hajdukovi tići" nisu se uspjeli popeti na krov Europe, doživjeli su težak debakl u finalu od AZ-a (0-5), momčadi koja je pokazala svoju moć, te deklasirala Hajduk, kao što je to učinila s Realom i Barcelonom.

Ključni trenutak dvoboja zbio se na kraju prvog dijela kada je Luka Vušković bespotrebno srušio Pokua jer bi Hajdukove opcije itekako rasle s rezultatom 0-0. Nakon što u drugom dijelu Splićani iz dvije prilike nisu zabili, učinili su to Nizozemci, a onda se hrvatska momčad raspala.

Mediji iz regije također su popratili težak poraz Hajdukova i nazivaju ga debaklom...

- Juniori Hajduka doživjeli debakl u finalu Lige prvaka od sjajnog AZ Alkmaara - piše Klix.ba i nadodaje da su navijači napravili ludnicu na ulicama Ženeve. 

- DEBAKL HAJDUKA U FINALU LIGE PRVAKA: Zvezdin krvnik petardom do titule najboljeg u Europi - naslov je Kurira. 

- UMJESTO TOLIKO ŽELJENOG NASLOVA DEBAKL: Juniori Hajduka poniženi u finalu - javlja Sport.ba. 

- Hajdukovi mladići potopljeni u finalu Lige prvaka, ali mogu biti ponosni i na sebe i na podršku Torcide! - smatraju Sportske.ba. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

BL
blekpanther
21:45 24.04.2023.

Koja je regija oduševljena Torcidom? I šta je ta Torcida uopće jesu li to oni koji tuku Hajdukove navijače a ne pripadaju toj Torcidi?

DU
Deleted user
02:17 25.04.2023.

Ovaj članak dokazuje da Regija više nedostaje nama, negoli mi njoj.

TO
ToVuS
05:30 25.04.2023.

Navijam za Hajduk ali nakon 5 0 i onakve igre spustite se na zemlju i ne maltretirajte više dicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije