Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM TURNIRA

Bomba iz Egipta: Hansen neće igrati protiv Hrvatske? Evo razloga

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Katar
Slavko Midzor/PIXSELL
24.01.2021.
u 21:47

Koliko nam je stvorila nervoze pred Argentinu, toliko bi nam mogla olakšati stvari pred Dansku i posljednju šansu za četvrtfinale.

Crijevna viroza jedna je od glavnih tegoba u Egiptu na rukometnom prvenstvu. Na kraju ona stvara veće probleme nego li koronavirus kojega su se svi toliko bojali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Koliko nam je stvorila nervoze pred Argentinu, toliko bi nam mogla olakšati stvari pred Dansku i posljednju šansu za četvrtfinale. 

Kako pišu danski mediji, Mikkel Hansen ne bi trebao zaigrati protiv Hrvatske jer je upravo njega 'pokosila' ista ta viroza. Nije on jedini,  ima još igrača u danskim redovima koje mori isti problem, ali već je izostanak Hansena veliko olakšanje za Hrvatsku  u borbi protiv svjetskih prvaka. 

- Postoji poboljšanje. Mikkel je uspio ustati iz kreveta, počeo je i razgovarati, ali daleko je od dobrog zdravlja. Još uvijek ima problema s prehranom - pišu danski mediji, a njihov je izbornik Nikolaj Jacobsen rekao:

- Još ne znam za Mikkela i Hrvatsku. Teško je reći, sve ovisi o tome kada će moći početi normalno jesti. Imamo još sedam, osam igrača s istim problemom. Vjerojatno je zbog hrane u hotelu. I neke druge reprezentacije imale su istih problema.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
22:16 24.01.2021.

to je samo trik sa virozom crijeva,igrati ce on.

ME
megaja
17:58 25.01.2021.

aaaa bombe

DA
Daniel05041986
23:22 24.01.2021.

Za Dansku da igra samo jedan igrač na terenu mi ga ne bi pobijedili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije