Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurobasket u-18

Mazalin i Bender žele furiji naplatiti dug od lani

Košarkaši U-18
Foto: Fiba Europe
01.08.2014.
u 08:15

Na lanjskom EP-u U-16 Bender, Žižić i Mazalin izgubili su od Španjolske u četvrtfinalu, a dotad nisu bili poraženi kao ni sada

Hrvatski juniori danas će u 17.30 na Eurobasketu igrati utakmicu četvrtfinala protiv Španjolske pri čemu se nadamo da im se neće dogoditi "deja vu". Jer, i lani se dogodilo da su u četvrtfinalu igrale Hrvatska i Španjolska, da su naši među osam ušli bez poraza, a furija pobjedom u posljednjoj utakmici po skupinama.

Premda je to bilo kadetsko prvenstvo, neki su akteri isti, s naše strane to su Bender, Mazalin, Žižić i Slavica, a sa španjolske samo Sorolla jer ostali, kao europski prvaci, igraju ovo ljeto Svjetsko kadetsko prvenstvo (U-17).

Nadamo se da će Ante Nazor znati psihološki pripremiti igrače za najvažniju utakmicu na prvenstvu i da će kapetan Arapović biti na visini zadatka. Još jedan poraz u četvrtfinalu, nakon briljantnog uvoda, zacijelo bi ostavio traga na psihi vrlo nadarenog naraštaja.

>>Hrvatska U-18 kao prva u skupini u četvrtfinale

>>Hezonja: Na Svjetsko prvenstvo ne bih ako ne zaslužim

Komentara 1

GV
golub Vaso
09:21 01.08.2014.

mazalina nema nigdje na terenu, uništio ga Tedeschi i kćer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije