Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Matjaž Kek: Čeka nas snažan suparnik, Austrija je na gostovanju puno opasnija

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
01.11.2017.
u 15:40

Želimo pobjedu na Rujevici, a vjerujemo da će veliki adut biti naši navijači - rekao je Matjaž Kek

Uoči četvrtog kola u skupini D Europske lige trener Rijeke Matjaž Kek upozorio je da se ne treba zanositi pobjedom otprije dva tjedna, te kako je bečka Austrija na gostovanju puno opasnija.

- Ne bi bilo dobro da o ovoj utakmici razmišljamo u kontekstu utakmice u Beču. Momčad Austrije na gostovanju je puno opasnija i unatoč svim problemima znaju odigrati taktički zrelo, odgovorno te opasno, i znaju zaprijetiti ako nemaš kvalitetnu organizaciju i reakciju kada dobiješ ili izgubiš loptu. Želimo pobjedu na Rujevici, a vjerujemo da će veliki adut biti naši navijači - rekao je, kako je u srijedu objavljeno na internetskom portalu Rijeke, trener Matjaž Kek.

Matjaž Kek
1/22

Rijeka je prije dva tjedna slavila na gostovanju u Beču (3-1), a u četvrtak u 19 sati očekuje se glasna navijačka podrška na Rujevici.

- Moraš biti sto posto spreman u nogama i u glavi, i na te igrače računam. Nekad se u nogometu okrene od krasne atmosfere do puno upitnika, ali ne vidim niti jedan razlog da navijači ne bi stali iza momčadi ako ona to zasluži. A igrači će napraviti sve da Rijeka najprije pokaže srce, želju i angažman te pruži kvalitetnu igru - dodao je Kek.

U drugom susretu skupine D atenski AEK dočekuje vodeći AC Milan, koji ima 7 bodova. AEK ima 5, slijedi Rijeka sa 3, a Austria ima 1 bod. 

- Svi znamo kakva nas utakmica očekuje, posebice nakon lošijih rezultata u domaćem prvenstvu. Uvjeravam vas da ćete gledati prepoznatljivu Rijeku, koja je igrala odličan nogomet. Nema razloga da ne odigramo mušku utakmicu. Pričali smo u svlačionici, svjesni smo da smo loše igrali u zadnjih nekoliko tjedana. Na treningu odlično radimo, ali na utakmici to nismo pokazali - rekao je veznjak Rijeke Josip Mišić.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 1

DU
Deleted user
18:42 01.11.2017.

Poželimo sreću evropskom strategu Kmeku koju zadnje vrijeme sve češće priziva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije