Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu u Europsku ligu

Matjaž Kek 'opleo' po upravi: Nije stvar u novcu, momčad se priprema prije sezone

Rijeka - Olympiakos
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
22.08.2017.
u 23:21

- Falio nam je igrač, dva, tri da bismo mogli parirati Grcima. Odigrali smo kvalitetno, pogotovo u drugom poluvremenu, ali protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse koje imaš.

Nogometaši Rijeke ostavili su večeras zadnji atom snage na travnjaku Rujevice, ali su izgubili od Olympiakosa (0:1) i neće vidjeti Ligu prvaka. Natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi, a Matjaž Kek nije bio pretjerano zadovoljan. Doduše, pohvalio je igrače, ali onda 'opleo' po upravi.

- Karakter naše ekipe nikad nije bio upitan. Tu nema dileme. Napravili smo par grešaka i prije sezone, no to su stvari za drugo vrijeme. Mi smo do sada odigrali šest europskih utakmica, a očekuje nas još šest. I to je s ovim kadrom nemoguće izdržati. Netko za to mora preuzeti odgovornost. Ali, igračima i gledateljima dajem sve komplimente. Nismo bili dobri u Pireju, ali smo danas bili pravi. Napravili smo jednu grešku i poraženi smo, ali idemo dalje. Europska liga je naša realnost. rekao je Kek pa dodao:

Rijeka - Olympiakos
1/14

- Falio nam je igrač, dva, tri da bismo mogli parirati Grcima. Odigrali smo kvalitetno, pogotovo u drugom poluvremenu, ali protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse koje imaš. Htio bih nešto drugo reći, ako želiš rezultat, treba imati sustav, a on se radi prije sezone. Nije problem u novcu, o tome se previše priča, ako želiš među velike, moraš se organizirati, pripremiti. Čestitam mom Mariboru koji je u Ligi prvaka. Može se, samo se treba dobro posložiti. Ovo je sad posao kancelarije, ne nas.

Komentara 22

DU
Deleted user
00:44 23.08.2017.

Kek je u pravu 100% Iako šanse su bile 70% na strani Grka ali to je sport. Rijeka nije bila uopće toliko loša i nije sramota ispasti od Olympiakosa sa neznatnom razlikom. Ali to je trenutnao realnost. Ako se mislilo u LP ući onda se kadar trebao održati po svaku cijenu + dovesti još jednog kvalitetnog i formiranog igrača. Ovako rasprodati najbolje konje prije završne trke - nosi konzekvencu.Očito uprava Rijeke je procjenila da joj je EL dovoljna. U svakom slućaju, glavu gore Riječani.Još je 6 euro utakmica pred vama ! Puno uspjeha!

DU
Deleted user
23:52 22.08.2017.

slažem se s kmekom no jedan naš drugi klub ko po nekom pravilu tik prije najvažnijih utakmica prodaje najbolje igrače i s takvim okrnjenim sastavom ugura se nekako u ligu prvaka i redovito dobiva porciju golova a klub punu blagajnu.. nije lako njegovim navijačima no kladim se da većina armade potpisala odmah takav scenirij a ovako je isti klub predmet sprdnje iako ni jedan klub s ovih prostora ni izbliza ne puni kasu i ne postiže slične rezultate

RZ
Rocky.Zg
23:46 22.08.2017.

Igrali su jako dobro. Steta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije