Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogreške Gorgona

Pogledajte kako naivno je Rijeka primila gol, takvo što ne smije se dogoditi

Rijeka
Foto: Screenshot
22.08.2017.
u 22:00

U 25. minuti Gorgon je vukao polukontru Rijeke, moglo je biti obećavajuće, a onda je prvo izgubio loptu

Rujevica je večeras bila puna, igrala se povijesna utakmica protiv Olympiakosa u borbi za Ligu prvaka. Himna Lige prvaka naježila je navijače i utakmica vrijedna 15 milijuna eura mogla je početi.

Kekova družina lovila je zaostatak (1:2) iz prvog susreta i nije to izgledalo loše na početku. Prvo je Gavranović imao priliku, a zatim Gorgon promašio zicer, a onda je uslijedio šok!

U 25. minuti Gorgon je vukao polukontru Rijeke, moglo je biti obećavajuće, a onda je prvo izgubio loptu. Uz to, imao je priliku odmah napraviti prekrašaj i prekinuti akciju gostiju, nije to napravio i u nekoliko poteza Grci su poveli.

Prilično naivno...

Video pogotka pogledajte OVDJE!

Komentara 15

NO
nogogaz
23:23 22.08.2017.

Ako nije uspia Kek, uspia je njegov maribor i po treći put igra u Champions league ( LP). A koliko znam dinamo drži naslov najslabije ekipe koja je ikad sudjelovala otkad postoji liga.

DU
Deleted user
00:16 23.08.2017.

Pogledajte kako naivno je Rijeka primila gol, takvo što ne smije se dogoditi i di mogu to vidit..veliki nogometni listu..

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:00 22.08.2017.

Mi Balkanci nemremo i neznamo. A europski Slovenci na našu tugu i zavidnost ponovo imaju Ligu Prvaka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije