Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu uspjeli

Igrači Rijeke: Dali smo sve od sebe, dobro smo prezentirali Hrvatsku

Rijeka - Olympiakos
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
22.08.2017.
u 22:51

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat u Europskoj ligi, da ćemo biti konkurentni svima.

Riječki navijači večeras su na Rujevici slušali himnu Lige prvaka, ali, nažalost, bilo je to posljednji put ove sezone. Hrvatski prvak izgubio je od Olympiakosa i propustio povijesnu priliku da se nađe među 32 najbolje momčadi u Europi.

Kekova družina odigrala je solidnu utakmicu, stvorila puno prilika, ali na kraju je izgubila. Grci su kaznili pogrešku i došlo do slavlja.

- Odigrali smo muški, bila je to prava utakmica. u prvih 20 minuta bili smo bolja momčad. Imali smo 18 udaraca, niz prilika, ali nije išlo. Dali smo zadnji atom snage, moramo biti ponosni na svoju igru. Dobro smo prezentirali Hrvatsku, rekao je Filip Bradarić za Arenasport nakon utakmice.

Ovo nije kraj europskog puta, Rijeka će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultata u Europskoj ligi, da ćemo biti konkurentni svima. Hvala publici koja nas je nosila, glavu gore i idemo dalje, zaključio je Bradarić.

Rijeka - Olympiakos
1/14

Mate Maleš, kapetan Rijeke, bio je tužan, ali i ponosan.

- Dali smo sve od sebe, žao nam je navijača, ali to je nogomet. Olympiakos je velika momčad, svaku pogrešku kažnjavaju i tako smo primili taj gol.

- Europska liga nam je bila cilj od samog početka i sretni smo zbog toga, a naravno da nam je žao što nismo ušli u Ligu prvaka.

Josip Mišić:

- Herojski smo pali, dali smo sve od sebe i nažalost ispali. U Europi se kažnjavaju takve greške.

Komentara 14

RO
robertbruckner
23:22 22.08.2017.

Pa Olimpijakos nije Lokomotiva ili hajduk i nije sramota od njih izgubit, glavu gore idemo dalje u europi smo

Avatar Cinco
Cinco
23:17 22.08.2017.

Za Delača: Kako to da Maribor može, a Rijeka ne?

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
23:11 22.08.2017.

ovaj Bradaric glumac do jaja, niš koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije