Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer karijere

Gotovo je, stigla je potvrda: Nikola Kalinić novi igrač Milana!

Nikola Kalinić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
20.08.2017.
u 19:26

Hrvatski reprezentativac karijeru je započeo u Hajduku (bio na posudbama u Puli i Šibeniku), zatim je otišao u Blackburn pa Dnipro i Fiorentinu, a sad je, eto, prešao u Milan.

Napokon je gotova sapunica koja je trajala mjesecima - Nikola Kalinić novi je igrač Milana. Njegov novi klub to je potvrdio na svojim stranicama, a hrvatskog reprezentativca predstavit će u ponedjeljak nakon što on prođe liječnički pregled i potpiše ugovor.

Talijanski mediji navode da će ga Milan platiti 25 milijuna eura Fiorentini, ali da bi izbjegao kršenje financijskog fair-playa, prvo će ga dovesti na posudbu za 5 milijuna eura, a onda ima obvezu sljedeće sezone otkupiti ga za 20 milijuna.

Tako je završila saga i natezanje dvaju klubova, a Kalinić se sad može ponovno posvetiti nogometu. Naime, zbog cijele situacije odbijao je trenirati za Fiorentinu, zbog čega ga je trener nazvao neprofesionalnim, ali barem je uspio natjerati viole da ga prodaju.

Hrvatski reprezentativac karijeru je započeo u Hajduku (bio na posudbama u Puli i Šibeniku), zatim je otišao u Blackburn pa Dnipro i Fiorentinu, a sad je, eto, prešao u Milan.

Komentara 9

DU
Deleted user
19:48 20.08.2017.

tako je to kad prvo osvojiš svjetsku broncu pa na prošlom evropskom igraš najbolji nogomet pa spletom okolnosti nisi prvak no HR igrači su in... najvažnije karike u najjačim klubovima svijeta ne samo evrope a dovoljno da pogledamo real ii barcelonu šta više reć ? Redoviti učesnici lige petice.. jednostavno naj u ovom djelu evrope sviđalo se to nekome ili ne i da .. nogomet ( fudbal ) najvažnija sporedna stvar na svijetu he , he

MA
mantheman
20:33 20.08.2017.

sazrio je u top klasu, svaka mu cast iako sam mislio da nikad od njega igraca i bas mi je drago da sam bio u krivu

MO
mobitel20
19:55 20.08.2017.

Cestitam Nikola ! Zasluzio si. Tvoj je uspjeh, ali potvrda je i hrvatske nogometne kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije