Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Beusan: Osijek je zakinut protiv Dinama, sudac je to morao vidjeti

Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
12.02.2018.
u 21:09

S raspoloženim Ademijem igrači Hajduka će morati biti oprezni, morat će ga pratiti do peterca - istaknuo je Pletikosa

Iskreno sam se nadao da će Osijek vratiti intrigu u prvenstvo jer si je Dinamo ovom pobjedom osigurao mirnu završnicu. Nije mi bilo drago kod igre Osijeka da su se ugasili nakon prvog gola Soudanija i probudili su se tek pred kraj utakmice - rekao je Stipe Pletikosa u HRT-ovoj emisiji Stadion o derbiju prvog kola proljetnog prvenstva kojeg je Dinamo dobio u Gradskom vrtu s 4:2. 

Pletikosa se osvrnuo na Dinamovu igru.

- Puno su dobili dolaskom Gavranovića, on aktivno sudjeluje u posjedu lopte jer nije tipičan napadač koji stoji u šesnaestercu i čeka loptu. On se zna povući u sredinu, zna ući između linija i ostaviti slobodan prostor kojeg je Soudani dobro koristio.

Osijek - Dinamo
1/9

U sljedećem kolu Dinamo dočekuje Hajduk, a Rijeka putuje u Osijek.

- S raspoloženim Ademijem igrači Hajduka će morati biti oprezni, morat će ga pratiti do peterca. imao ogromnu želju za golom, za sudjelovanjem u završnici, a dinamo je s njim dobio vođu koji im je nedostajao - rekao  je Pletikosa pa dodao:

- Hajduk se napunio samopouzdanjem u Vinkovcima, očekujem kvalitetan derbi. Osijek i Rijeka? Vidjet ćemo potvrdu kvalitete Rijekinih pojačanja.

Nakon utakmice se puno pričalo o situaciji iz 50, minute kada sudac Igor Pajač nije pokazao na bijelu točku nakon Benkovićevog starta na Mudražiju. Iako je Beusan njegov nastup ocijenio vrlo dobrim, ipak mu je zamjerio veliku pogrešku.

- Ovo je takav start da sudac to mora vidjeti, a pogotovo peti dodatni sudac koji ima kristalnu jasnu situaciju i jedini vidi desnu nogu Benkovića. Greška suca i greška petog suca - jasan je bio Mateo Beusan.

Rijeka je uvjerljivo s 4:0 pobijedila Istru.

- Rijeka ima dobar temelj, na dobrom su putu, ali će im trebati vremena da se poslože, da vidimo kvalitetu svih pojačanja koja su stigla - komentirao je Pletikosa, a onda se osvrnuo na uvjerljivu pobjedu Hajduka od 5:0 u Vinkovcima.

- Vinkovci nikad nisu lagani teren, reakcije Borje Lopeza i sjajna reakcija Letice odredili su tijek utakmice. Da su Vinkovčani postigli gol, vjerojatno bi drugačije reagirali. Hajduk je poveo u pravo vrijeme i odredio tijek utakmice - rekao je Pletikosa pa komentirao sjajnu formu Francka Ohandze koji još uvijek nije potpisao novi ugovor s Hajdukom.

Osijek - Dinamo
1/8

- Dva gola i dvije asistencije najbolje govore o njegovoj predstavi. On zaslužuje novi ugovor, ali treba uzeti u obzir njegovo zdravlje. Njemu odgovara ova formacija Hajduka, nadam se da će ostati jer je on igrač koji donosi razliku na terenu.

Hajduk je doveo puno pojačanja, a Kopić je čak odabrao pomalo netipične pozicije svojim veznjacima protiv Cibalije. Radošević je zaigrao kao desni vezni, a Caktaš kao lijevo krilo. 

- Ja bi uloge u sredini terena promijeni. Radoševića vidim na zadnjem veznom, a Tomu Bašića s desnog na lijevog bi prebacio gdje će mu biti otvorena noga. Ali siguran sam da će trener Kopić pronaći rješenje za sve. Jako mi se sviđa, njegov rad daje zalog za bolju budućnost Hajduka - uvjeren je Pletikosa.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 11

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:19 12.02.2018.

Evo opet raštimanog dalm.orkestra....opet udri po Dinamu. Uzalud vam trud trubači

Avatar petrolio
petrolio
08:54 13.02.2018.

dinamo osijeku utrpa 4 komada, a ovi OPET nađu sr-ati o penalu i uvijek, ali uvijek su kontra dinama

DU
Deleted user
21:43 12.02.2018.

Kmeeeeee počinje,a Dinamo laganini prema tituli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije