Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki derbi

Dinamo objavio cijene ulaznica za derbi s Hajdukom

Dinamo - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
12.02.2018.
u 15:27

Na dan utakmice zapad poskupljuje na 100 kuna, istok na 70, dok cijene za navijačke tribine ostaju nepromijenjene

Dinamo i Hajduk uvjerljivo su startali u nastavak prvenstva. Modri su u 21. kolu HNL-a u Osijeku slavili s 4:2, dok su Splićani u Vinkovcima Cibaliji utrpali pet komada.

Odlična je to najava za veliki derbi koji se igra u sljedećem kolu. Dinamo će tada na Maksimiru (nedjelja, 15 sati) ugostiti Hajduk, a danas su objavljene i cijene ulaznica.

Pretprodaja ulaznica za derbi GNK Dinamo – HNK Hajduk kreće u četvrtak, 15. veljače na TICKET POINTU stadiona Maksimir te na prodajnom mjestu Top Sport u centru Avenue mall.

Dinamo - Hajduk
1/9

Mjesto na tribini zapad dolje košta 80 kuna, a istok 60 kuna. Sjever dolje će biti 50 kuna, a istu cijenu platit će navijači Hajduka za južnu tribinu.
 
Na dan utakmice zapad poskupljuje na 100 kuna, istok na 70, dok cijene za navijačke tribine ostaju nepromijenjene, po 50 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:28 12.02.2018.

Najbolje je kad traže novi stadion a Praznimir im kao stadion duhova.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:25 12.02.2018.

koga to još zanima

DU
Deleted user
15:36 12.02.2018.

Kaže Almeida ..... Hajduku trebaju tri boda da se uključe u borbu za titulu.....kaže da ih nerješeno ne zanima jer će onda biti 11 bodova razlike i prvenstvo je gotovo. Moj Almeida niti će biti 11 bodova razlike nit ćete se uključiti u borbu makar i pobijedili. I tebe moj Almeida računanje počelo zezati......s kim si takav si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije