Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u parovima

Mate Pavić i Bruno Soares u finalu Pariza

Mate Pavić
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/2
07.11.2020.
u 21:36

U finalu pojedinačne konkurencije Medvjedev ide na Zvereva

U Parizu se govori ruski. U finalu Masters 1000 turnira u Bercyju igrat će Rus Danil Medvjedev i Rus s njemačkom putovnicom Alexander Zverev.

Medvjedev je sa 6:4, 7:6 (4) pobijedio Kanađanina Miloša Raonića, dok je Zverev bio bolji od Rafaela Nadala sa 6:4, 7:5. Medvjedevu će to biti tek prvi ovogodišnji finale (lani odigrao devet), dok je Zverevu to četvrti. U međusobnim dvobojima Zverev vodi s 5-1.  

Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares igrat će pak u finalu parova. Njih dvojica su u polufinalu bila bolja od Austrijanca Jürgena Melzera i Francuza Edoarda Roger-Vasselina sa 6:3, 7:6 (4).

Pobjednici US Opena i finalisti Roland Garrosa za novi će se naslov boriti protiv Kanađanina Auger Aliassimea i Poljaka Hurkacza koji su bili bolji od Kubota i Mela. U slučaju pobjede Mate bi se vratio na treće mjesto u poretku igrača parova.

U Linzu se igra posljednji WTA turnir ove zbog pandemije skraćene teniske sezone.

Naše najbolje tenisačice Petra Martić i Donna Vekić neće sudjelovati, ali su zato Jana Fett i Ana Konjuh odlučile okušati sreću u kvalifikacijama.

Prvo su kolo prošle s polovičnim uspjehom: Fett je sa 6:2, 6:3 nadjačala 10. nositeljicu Japanku Mayo Hibi, 181. igračicu na planetu, dok je Konjuh poražena od 20-godišnje Ukrajinke Katarine Zavatske (117.), treće nositeljice, sa 7:6 (3), 4:6, 2:6. Na žalost, Ana je pobijedila samu sebe. Zavatska nije morala raditi ništa, nego samo čekati pogreške naše tenisačice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije