Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavio pad

Proslavio Trumpov pad: Čovjek kojeg svijet obožava objavom dotukao gubitnika izbora

NBA: Finals-Los Angeles Lakers at Miami Heat
Foto: Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
07.11.2020.
u 20:11

Donald Trump i LeBron James nisu živjeli u ljubavi, a dojučerašnji prvi čovjek SAD-a je košarkaša optužio da je postao glasnogovornik demokrata

LeBron James, ponajbolji košarkaš svih vremena kojeg znamo i pod nadimkom Kralj, s oduševljenjem je dočekao vijest da je Joe Biden u subotu poslijepodne izabran za 46. američkog predsjednika, te je Donalda Trumpa objavom na Instagramu otpravio u povijest.

James je objavio fotomontažu na kojoj je moguće vidjeti Bidena kako 'zakucava' iznad Trumpa, a fotografiju je lajkom označilo više od tri milijuna ljudi za otprilike dva sata.

Podsjetimo, Donald Trump i LeBron James nisu živjeli u ljubavi, baš naprotiv, a dojučerašnji prvi čovjek SAD-a je košarkaša optužio da je postao glasnogovornik demokrata, i k tome vrlo gadan glasnogovornik.

Uz to je LeBrona prokazao i kao ponajvećeg krivca za pad gledanosti NBA doigravanja, odnosno finala:

- NBA liga je postala toliko ispolitizirana da više nikog nije briga za to natjecanje. Nemam pojma ni tko igra u finalu, ne znam nikoga ni da to gleda - kazao je nedavno Trump i LeBrona Jamesa nazvao mrziteljem.

Sada je na red stigao odgovor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Ključne riječi

Komentara 8

BE
Beskucnik
05:31 08.11.2020.

Super , sad kad demokrati povecaju poreze , presele industriju u Kinu , smanje socijalu , legaliziraju drogu , idi king james kod svoje braće crnaca pa im objasni , da im je socijala manja , place manje , a drogu se ne isplati dilat , kad je u slobodnoj prodaji , i da naravno oprosti se sa smjeskom od novca , treba globalne ratove vodit , uz pomoc tvpjih milijuna , zivio Biden 🤣🤣

MO
montello
18:00 10.11.2020.

lebron kralj

NE
nema0
19:37 09.11.2020.

Sva sreća da novinar razlikuje zakucavanje od blokade pa je "ispravno" zapisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije