Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Martin najbrži samac, Skelini opet izgubili od riječkog dvojca

'10.04.2011., Zagreb, Jarun - Medjunarodna veslacka regata Croatia Open na jezeru Jarun.Dvojac Damir Martin i David Sain. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
14.04.2012.
u 19:18

- Nadam se da smo dokazali da smo najbolji dvojac u Hrvatskoj i da se više nećemo morati dokazivati - kazao je Marin Bogdan.

Treći put Damir Martin pobijedio je u utrci samaca na Croatia Openu. Član Trešnjevke učinio je to ispred mladostaša Valenta Sinkovića, na čiji je val naletio specijalist za skif Mario Vekić i završio šesti. Premda je sve bolji u skifu, Damir zasad niti ne pomišlja na napuštanje četverca na pariće. Unatoč tome što su on i Valent jako dobri i u dvojcu na pariće.

– Dok imaš konja koji pobjeđuje ne mijenjaj ga. Neki mene već šalju u skif ili Valenta i mene u dvojac no mislim da se mi i dalje trebamo držati četverca – ističe Damir Martin.

S velikim zanimanjem praćena je i utrka dvojaca bez kormilara u kojem su braću Skelin pobijedili Riječani Karlo Udovičić i Marin Bogdan. Tako su se 37-godišnji Siniša i 34-godišnji Nikša malo udaljili od svojeg petog (Siniša) odnosno četvrtog (Nikša) nastupa na Olimpijskim igrama. No, to još ne znači da i neće nastupiti na kvalifikacijskoj utrci za OI.

– Nadam se da smo dokazali da smo najbolji dvojac u Hrvatskoj i da se više nećemo morati dokazivati. Treći smo put ove sezone pobijedili Skeline – kazao je Marin Bogdan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije