Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Marko Pjaca otišao na posudbu u najtrofejniji belgijski klub

Marko Pjaca
Foto: PA/Pixsell
1/5
31.01.2020.
u 21:35

Vijest o dolasku Pjace Anderlecht je u petak navečer objavio na svom internetskom portalu. Anderlecht je tek deveti u domaćem prvenstvu, za vodećim Club Bruggeom zaostaje 24 boda

Hrvatski veznjak Marko Pjaca (24), koji je proteklih godina imao velikih problema sa ozljedama, do kraja ove sezone bit će na posudbi u najtrofejnijem belgijskom klubu Anderlechtu, a onda se vraća u Juventus.

Vijest o dolasku Pjace Anderlecht je u petak navečer objavio na svom internetskom portalu. Anderlecht je tek deveti u domaćem prvenstvu, za vodećim Club Bruggeom zaostaje 24 boda.

Marko Pjaca
1/4

U najtrofejnijem belgijskom klubu Pjaca će imati priliku oživiti svoju karijeru i stići u formu koja bi mu omogućila da se ponovno nađe na popisu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.

Talentirani nogometaš zagrebačkog Dinama, koji je u hrvatskoj reprezentaciji skupio 23 nastupa, u ljeto 2016. godine prešao je u Juventus u transferu vrijednom 23 milijuna eura.

Njegova karijera u Juveu dobro je krenula, ali već u listopadu 2016. se ozlijedio te je uslijedio duži oporavak. U siječnju 2018. otišao je na šestomjesečnu posudbu u Schalke, a potom na posudbu u Fiorentinu, gdje se je opet teško ozlijedio.

Vratio se u Juventus, ali ove sezone upisao je samo jedan nastup u talijanskom kupu. Unatoč tome, Juventus je produžio ugovor s njime za još dvije sezone, odnosno do ljeta 2023.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:18 01.02.2020.

Ako je bio tako dobar kako smo mislili da je ( prije ozljede ) već je vrijeme da se koliko toliko vrati u bar približnu formu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije