Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Marko Pjaca nezadovoljan: 'To nije ono što sam želio...'

Marko Pjaca
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
29.05.2018.
u 08:45

– Pojedinačno smo stvarno jaki i ako to spojimo u cjelinu, onda mislim da možemo daleko na SP-u – kaže Pjaca

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca na okupljanje uoči SP-a stigao je kao igrač Juventusa, ali na posudbi u Schalkeu. Nakon što se teško ozlijedio, stara dama poslala ga je u Bundesligu gdje se nije naigrao – u 2018. odigrao je samo devet utakmica i zabio dva gola.

– Kad sam išao tamo to sigurno nije bilo ono što sam želio. Htio sam igrati više, pogotovo nakon ozljede, ali što je tu je – rekao je Pjaca za RTL.

Izbornik Zlatko Dalić mu vjeruje.

– Razgovarao sam s njim dosta i o tome što traži od mene. Govorio je što traži od mene, da ću igrati desno, a može lijevo u špici. Spreman sam na sve. 

Prva utakmica je s Nigerijom.

– S afričkim ekipama ne znaš što očekivati, ali znamo da su mladi i sigurno motivirani. A ovo je najteža u skupini – rekao je Pjaca i dodao:

– Pojedinačno smo stvarno jaki i ako to spojimo u cjelinu, onda mislim da možemo daleko na SP-u.

Pjaca se u Schalke ne vraća, ali još ne zna hoće li natrag u Juventus ili će uslijediti nova posudba.

– Nije to još potpuno riješeno jer mislim da dosta ovisi o Svjetskom prvenstvu. Ima vremena do toga, sada je koncentracija isključivo na reprezentaciji – rekao je Pjaca.

Marko Pjaca
1/16

Komentara 13

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
09:40 29.05.2018.

Bravo Pjaca!!! Bravo Hrvatska!!!

Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
16:29 29.05.2018.

Čitam ove jadnike jajdukovce i poserem se na njih, Pjaca je i sada bolji nego cijeli jajdukov kadar, ebo vam drug tito mater dalmatinsku smradovi ušljivi.

18
1808riba
07:37 30.05.2018.

Srbski vitezu ajde ti komentiraj igrače Partizana i Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije