Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO BABIĆ Pogotkom iz jednaesterca popravio dojam i navijačima donio djelomičnu utjehu

Marko Babić: Pripremne utakmice nisu mjerilo

junak-babic-txt.jpg
import
28.05.2006.
u 21:46

Pogotkom iz jedanaesterca u posljednjim minutama utakmice Marko Babić popravio je dojam igre hrvatske nogometne reprezentacije, a do kože pokislim navijačima u Gradskom vrtu pružio djelomičnu utjehu. Jer, njihovo skandiranje "Hoćemo pobjedu" na kraju se nije obistinilo.

- Zaista mi je žao što im nismo uslišili želju. Publika je bila prekrasna, cijeli su nas susret bodrili. Svaka im čast. Bio je pravi užitak igrati u takvom ozračju - istaknuo je Babić. No Iran se pokazao kao kudikamo organiziranija i kvalitetnija momčad od Austrije.

- U svakom slučaju. No utakmica s Iranom nije pravo mjerilo naših mogućnosti. Daleko od toga. Još smo umorni od napornih priprema. Nedostaje nam svježine. Nema razloga za zabrinutost. Jer sve ide svojim tijekom - reći će Babić i dodati:

- Postoje određeni elementi u igri koje trebamo popraviti. Želje u svakom slučaju nije nedostajalo, no lopta nas jednostavno nije slušala. Stvorili smo nekoliko izglednih prilika koje smo trebali pretvoriti u pogodak. I sve što su Iranci napravili bilo je plod naših pogrešaka i dekoncentracije. Pripremne nam utakmice, uvjetno rečeno, nisu važne. Formu ćemo tempirati za 13. lipnja i prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, onu protiv Brazila. Uopće ne sumnjam da ćemo biti pravi - zaključio je Marko Babić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije