Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSUDBA

Pojačanje na Poljudu: Hajduk vratio još jednog bivšeg prvotimca

Mario Tičinović
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
16.02.2018.
u 08:11

Nekadašnji mladi reprezentativac stigao je iz belgijskog Lokerena na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora.

Mario Tičinović (26) vratio se u Hajduk nakon što je sinoć u posljednjim satima prijelaznog roka potpisao ugovor sa splitskim klubom.

Nekadašnji mladi reprezentativac stigao je iz belgijskog Lokerena na posudbu do kraja sezone s mogućnošću otkupa ugovora.

Tičinović je prošao cijelu omladinsku školu Hajduka, a debitirao u 2008. godine u Kup utakmici protiv Dinama s navršenih 16 godina i 268 dana. Za splitski je klub odigrao 65 utakmica i zabio devet golova.

Početkom 2012. godine prešao je u danski Nordsjaelland da bi 2015. preselio u Belgiju.

Komentara 2

SA
Sampei
09:31 16.02.2018.

sad se najbolje vidi koja je to "klasa" igrača koje proizvodi i prodaje hajduk kad se velika većina nakon propalih angažmana i u nemogućnosti prodaje u bolje klubove, na kraju vraća u hajduk i to u najboljim godinama jer ih nitko drugi neće. s druge strane dinamovi igrači i nakon transfera iz dinama i dalje ugovaraju respektabilne transfere, počev od modrića, manđukića, ćorluke, vide, pjace itd.itd.

DU
Deleted user
13:38 16.02.2018.

Trebao je najprije otici u Dinamo. Danas bi ga Maminjo prodao za 20-ak milijuna €. Klasa nije toliko bitna. Majstor Maminjo unovci i one koji jedva da znaju hodati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije