Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Cvitanović:

'Igrači nisu nervozni, ovu utakmicu igramo sami protiv sebe'

Mario Cvitanović
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/5
27.07.2017.
u 18:00

Nema nervoze ni kod mene ni kod momčadi, samo uzbuđenje, pozitivna trema jer želimo pokazati koliko vrijedimo – kaže plavi trener.

Obično je Dinamo u Europi startao ranije, no kako plavi nisu osvoji naslov prvaka, sada su imali dulji odmor. Nakon kojeg su u HNL-u apsolvirali dvije utakmice, a sad je stigla i ta europska, protiv norveškog Odda (20.45 sati, HRT 1).

– Pred nama su dva-tri tjedna s punim ritmom utakmica, no veselim se tome. Mi smo inače skloni podcjenjivanju, ali Odd je dobra momčad. No, presudno je kako ćemo mi odigrati, raditi ono što smo trenirali – kazao je trener Mario Cvitanović uz tvrdnju da nije nervozan pred svoj europski debi, važnu utakmicu za Dinamo:

– Momčad nema nervoze. Možemo biti samo pozitivno uzbuđeni, uz pozitivnu tremu. Želimo pokazati sami sebi koliko napredujemo, pa i koliko svi skupa možemo biti dobri. Želimo se sebi dokazati, ne igramo ni protiv koga, već protiv samih sebe – zaključio je Cvitanović.

Vratar plavih Dominik Livaković u dvije utakmice HNL-a ostao je s čistom mrežom (2:0 protiv Istre i 4:0 protiv Cibalije).

– Tek je početak sezone, ali bilo bi lijepo da ta prazna mreža bude što dulje takva, da netaknuta ostane i danas – kazao je Livaković.

Bilo bi to važno, ne primiti gol, zabiti što više, pa onda plavi mogu mirno na uzvrat.

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
00:33 28.07.2017.

Pivarić ke za ovog čeha majstor i po

DH
dalibor.hren
19:54 27.07.2017.

Dečki, nemojte protiv sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije