Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nudio 6 milijuna eura

Mamić želio Partizanovu zvijezdu, ali supruga je rekla - ne!

26.07.2017.
u 17:45

Bivši Dinamov trener želio je dovesti Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao

Zoran Mamić nakon što je preuzeo kormilo najuspješnijega azijskoga kluba Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata slaže momčad koja će juriti nove trofeje.

Bivši Dinamov trener želio je dovesti Brazilca Leonarda iz Partizana, ali je transfer propao. Naime, u posljednjem trenutku uplela se Leonardova supruga i rekle je - ne! Mamićev klub ponudio je srpskom prvaku šest milijuna eura.

Nakon što je Partizan u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka kod kuće izgubio od Olympiakosa (1:3) sjajni Brazilca vjerojatno će uskoro napustiti Beograd. No Leonardo sigurno neće krenuti u Ujedinjene Arapske Emirate.

Pogledajte potez protiv Olympiakosa kojim je Partizanova zvijezda oduševila navijače...

Komentara 5

DU
Deleted user
18:13 26.07.2017.

Inače autor ovog texta Drago Hudika je bratić po tetki od Leonardove žene,tako da on o tome ima informaciju iz prve ruke !!!!

Avatar MSN
MSN
20:06 26.07.2017.

Koji clickbait naslov, Mamić htio dovesti igrača Partizana, žena rekla ne. Mislim da je 99% ljudi ovdje mislilo na Zdravka Mamića.

DU
Deleted user
17:53 26.07.2017.

Koga bi ovo trevalo zanimati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije