Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Vecernji list
ATP turnir

Čilić izgubio od Zvereva u polufinalu Mastersa u Rimu

Čilić izgubio od Zvereva u polufinalu Mastersa u Rimu
Foto: Reuters/Pixsell
19.05.2018. u 22:47

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u polufinalu ATP turnira u Rimu od Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-7 (13), 5-7. 

Čilić je izgubio i peti put zaredom od trećega igrača svijeta Zvereva, iako je imao svoje šanse u oba izgubljena seta.  

Marin Čilić
1/6

U prvom setu nije bilo oduzimanja servisa, no servisi su se itekako gubili u maratonskom "tie-breaku", kojeg je dobio Zverev s 15-13. Čilić je u 13. igri propustio čak pet set-lopti, a 21-godišnji Nijemac je svoju četvrtu iskoristio. 

Nakon dobivenog seta Zverev je tražio medicinsku pomoć zbog bolova u ramenu, a Čilić je na početku drugog seta konačno napravio "break" odmah u prvom gemu. No, dobra igra Čilića, a loša Zvereva nije potrajala jer je Nijemac uspio poravnati na 4-4, a potom iskoristio krizu Marinova servisa kod 5-6, te nakon dva sata i dvije minute igre dobio meč. 

Čiliću je ovo bilo četvrto polufinale iz turnira masters serije, a Zvereva u finalu čeka Rafael Nadal, koji je ranije u klasiku izbacio Novala Đokovića. 

Komentara 11

IT
I-To
23:39 19.05.2018.

Stara bolest nema Big Poins.

RI
rikavac
23:20 19.05.2018.

Cilic napreduje na ATP listi bit ce do kraja godine ispod 20 mjesta.

UV
Uvjekprotiv
01:05 20.05.2018.

čilić - Šupljoglavi blasanac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije