Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Del Potro upitan za Roland Garros

Juan Martin del Potro
Foto: Reuters/Pixsell
19.05.2018.
u 15:52

"Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da sam zadobio istegnuće prepona prvoga stupnja."

Trenutačno šesti tenisač svijeta, Argentinac Juan Martin del Potro mogao bi propustiti drugi ovogodišnji "grand slam" turnir Roland Garros koji počinje za osam dana zbog ozljede prepona koju je zadobio u susretu osmine finala ovotjednog turnira u Rimu.

"Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da sam zadobio istegnuće prepona prvoga stupnja. U sljedećih nekoliko dana ću odlučiti hoću li nastupiti u Roland Garrosu ovisno o tome kako će teći rehabilitacija", objavio je Del Potro.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije