Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar - Zagreb CO

Marčinković: Uvjeren sam da ćemo igrati bolje u obrani

\'09.02.1011., KC Drazen Petrovic, Zagreb - Kup Kresimira Cosica, polufinale, KK Cedevita - KK Zadar. Pavle Marcinkovic sutira. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
18.05.2011.
u 16:25

Mladi zadarski košarkaš ne misli da će mravi iskoristiti meč-loptu u Zagrebu, iako se divi Žoriću i Heytveltu

– Pripremit ćemo se za uzvrat, ali budemo li igrali u obrani kao u prvoj utakmici kada smo primili gotovo sto koševa, nemamo što tražiti u Zagrebu – istaknuo je mladi zadarski igrač Pavle Marčinković uoči utakmice sa Zagrebom.

Gost je u Ćosićevoj dvorani uvjerljivo slavio, čak sa 19 koševa prednosti, no pitanje je što bi se dogodilo da Zadar nije potonuo odmah na startu. O strahu momčadi od najznačajnijih utakmica gotovo nitko nije govorio.

– Ispada kao da se u početku nismo borili, no pokušavali smo dati sve od sebe. Vratili smo se, no pri tome smo se puno igrački potrošili – rekao je o uzrocima poraza Pavle Marčinković čija se momčad od -24 vratila na samo -4 do kraja poluvremena, ali je nakon silne potrošnje u stizanju Zagreba nakon poluvremena izgledala prazno. Zadar, naime, ima premalo igrača za visok ritam, a nakon što je Vladović potpuno izgubio snagu, ozlijedio se i Batur. No, ni to nisu bili glavni razlozi poraza. Zagrebov Amerikanac Heytvelt pogađao je i sa osam metara kada se Zadar u zadnjoj četvrtini pokušavao igrački vratiti.

– Jednostavno vam padne moral kad čovjek pogodi šest trica, a tu je bio i Žora iznutra – napomenuo je Pavle Marčinković, koji ne misli da će Zagreb iskoristiti meč-loptu u Zagrebu.

– Bit će drukčije nego u prvoj utakmici, barem kad je naša obrana u pitanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije