Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI KUP

Brozović i Perišić pogocima nadoknadili tri gola zaostatka, ali Juventus ide u finale

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
02.03.2016.
u 23:30

Stara dama je na San Siro stigla s prednošću 3:0 iz prve utakmice, no Brozović i Perišić su to uspjeli poništiti.

Sjajna večer Hrvata u Interu! Marcelo Brozović i Ivan Perišić svojim su pogocima odveli Inter do jedanaesteraca protiv Juventusa (3:0) u uzvratnoj utakmici polufinala talijanskog kupa, ali je milanska momčad na kraju ostala bez finala. 

Stara dama je na San Siro stigla s prednošću 3:0 iz prve utakmice, no Brozović i Perišić su to uspjeli poništiti. Nakon toga su se igrali produžeci pa jedanaesterci u kojima su gosti iz Torina bili koncentriraniji i prošli u finale.

Prvi pogodak postigao je Brozović koji je u 16. minuti pogodio s vrha šesnaesterca. Na 2:0 povisio je Perišić u 49. da bi 82. izborio jedanaesterac kojega je Brozović pretvorio u pogodak. 

U produžecima nije bilo pogodaka pa su jedanaesterci odlučili tko će u finale. Brozović je prvi pucao kod Intera i pogodio, dok Palacio nije bio precizan. U Juventusu su svi igrači zabili s 11 metara i stara dama je prošla u finale gdje će igrati protiv Milana. Mario Mandžukić danas nije igrao za Juve.

>> Pogledajte Čopov sjajni pogodak za vodstvo Malage protiv Valencije

Komentara 10

DU
Deleted user
21:39 02.03.2016.

Bravo Brozoviću majstore. Kažu svastičari,recepcionerci da nisi dobar,da te se gura u repku. Kao i obično nisu u pravu. Smijemo im se svi hahahahaha.

DU
Deleted user
22:19 02.03.2016.

Ajmoooooooo Hrvati.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:47 02.03.2016.

nigdje se ne spominje 'izvrsni' nastup Stipe (Rupe) Pletikose.... inkasirao 4 komada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije